Rumah > pameran > Kandungan
kenderaan elektrik kabel pengecasan diperkenalkan
- Jan 21, 2017 -

Kelebihan produk: produk dipilih dengan teliti pelbagai kenderaan elektrik bahan-bahan khas, kualiti, hayat perkhidmatan yang panjang, mampu dimiliki, telah diterima dengan baik oleh kepercayaan pelanggan.

Jenis konduktor: konduktor menggunakan berbilang dawai halus twisted bebas oksigen tembaga, dan fleksibel.

Insulation diubahsuai suhu tinggi Khas elastomer tahan terlindung tahan air dan rintangan kakisan, rintangan suhu tinggi dan rendah, kekuatan mekanikal yang tinggi, rintangan kimia yang baik dan sifat dielektrik minyak, prestasi produk yang baik dan selamat untuk digunakan.

persekitaran aplikasi: ~ 125 ℃ -40 ℃.

produk berkenaan: kereta menggunakan alat mengecas, mudah alih peranti pengecasan mudah alih wayar dan kabel (wayar Spring), talian elektrik (line sel) / line motor.

Ciri-ciri penggunaan:

1, kabel semasa proses pertuduhan voltan, semasa, kawalan isyarat dan sistem rangkaian penghantaran dengan tekanan tinggi, suhu yang tinggi, perlindungan terhadap gangguan elektromagnet, penghantaran isyarat stabil, tilt-tahan lipatan lebih daripada 10,000 kali, memakai lebih daripada 50,000 kali, memakai lebih daripada 50,000 kali, tahan minyak, air, asid, ciri-ciri UV-tahan.

2, konsentrisitet yang baik, sehingga lebih daripada 80%, kabel tahan prestasi tekanan tinggi adalah stabil dan boleh dipercayai.

3, produk selekoh minimum 4D, sudut ruang kecil di antara pendawaian yang digunakan. Produk dengan ciri-ciri fleksibel, mudah pendawaian kereta.

4, suhu produk 125 ° c diberi nilai, yang pernah menjadi lembut dan bahan penebat yang banyak kemajuan teknologi dan menaik taraf untuk memastikan kabel dengan prestasi fleksibel dan meningkatkan keupayaan membawa arus bagi kabel adalah sangat penting.


Copyright © Besen-Group All Rights Reserved.